LEVER JE KLEDING IN
Inbrengen bij Find Vintage

1. INNAME KLEDING

Kleding in zeer goede staat kan ingebracht worden tijdens openingstijden. Selectie vindt plaats aan de toonbank. Inname is seizoensafhankelijk . Maximaal 5 stuks per keer en er zit minimaal 8 weken tussen de inbrengmomenten. De kleding moet voorzien zijn van het merk. 

Find neemt vrouwen -en mannenkleding in.

 

2. OGENBLIK GEDULD

8 weken geduld en dan hoor je van ons over de verkoop en eventuele uitbetaling.

3. UITBETALING

Na 8 weken volgt de uitbetaling  (40% van de verkoopprijs) voor de verkochte kledingstukken bij voorkeur per bank. 

En…

Wil je graag iets betekenen voor je medemens die heel blij wordt van mooie kleding maar het niet kan veroorloven dan kan je de niet verkochte kleding schenken aan ons goede doel, Kledingbank Maxima.

zij zijn er blij mee
Ik kom regelmatig even neuzen en breng zelf ook kleding in. Soms kom ik ook gewoon even buurten met een kop thee, altijd gezellig bij Find!
Giny
Onlangs weer bij Find geweest om te kijken of er nog wat leuks was. Altijd verrassend hoeveel mooie en bijzondere kleding, schoenen en sieraden daar te vinden zijn die op deze manier een tweede leven krijgen. Een kledingwinkel waar je blij van wordt.
Feikje
Prachtige kleding, goede kwaliteit en eerlijk modeadvies van twee vrouwen met stijl.
Find050 is mijn favoriete kledingwinkel in Groningen.
Eva
Prachtige winkel, leuke kleding je wordt fijn geholpen door Mieke en Simone
Tineke
VEELGESTELDE VRAGEN

De inbrenger krijgt 40% van de verkoopprijs. De verkoopprijs is plm 25% van de nieuwprijs. 

Er kunnen heel veel merken ingebracht worden. We nemen echter geen merken in zoals H&M, Primark, Hema, C&A, etc. De kleding moet voorzien zijn van een merkje, of iets aan het kledingstuk waar het merk van af te lezen is. 

Bij inname van mannenkleding is Find nóg een tikkeltje selectiever.

Kleding, schoenen, tassen, zonnebrillen, hoeden, sjaals. Alles is in zeer goede staat, dus niet vaal, gepild, naadjes los, knoop eraf etc. Geen inbreng van sieraden, lingerie, badkleding, sportkleding m.u.v. van sneakers. Maximaal 5 stuks per inbreng.  En er zit minimaal 8 weken tussen de inbrengmomenten mocht je vaker willen inbrengen. We nemen vrouwen – en mannenkleding in. Find is nóg een tikkeltje selectiever bij de inname van mannenkleding. 

Uitbetaling vindt plaats nadat de kleding 8 weken in de verkoop is geweest. De uitbetaling kan per bank of contant.

De niet verkochte kleding kan, na 8 weken in de verkoop geweest te zijn, binnen drie weken opgehaald worden of geschonken worden aan ons goede doel Kledingbank Maxima. Wordt het niet opgehaald binnen 3 weken dan vervalt na 3 weken de aanspraak op de kleding. 

Je krijgt van ons een bericht, bij voorkeur per mail, dat de periode voorbij is en wat we gaan uitbetalen.

De niet verkochte kleding blijft drie weken in ons magazijn hangen, tenzij al bij inbreng is aangegeven dat niet verkochte kleding naar Kleding Maxima mag.  Is dat niet aangegeven dan vervalt de aanspraak op de op te halen kleding na 3 weken. 

Inbreng is mogelijk tijdens openingsuren, selectie vindt direct plaats. De kleding die wij niet geschikt achten neemt de inbrenger weer mee.

De kleding moet schoon en gestreken aangeleverd worden. En voorzien van het kledingmerk (eventueel op materiaallabel,  knoop , rits oid)

Per inbreng krijg je een nieuw nummer, je hebt dus geen vast klantnummer. 

Je krijgt automatisch van ons bericht wanneer de periode voorbij is. Je mag altijd tussentijds informeren over de verkoop maar ons beleid is na 8 weken te berichten en eventueel uit te betalen. 

Behalve Mieke en Simone werken ook Hermke en Ingrid zo nu en dan in de winkel. Modebewust en klantvriendelijk. Graag helpen zij de klant met hun zoektocht naar die duurzame schat. 

vragen?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR